Spletna Trgovina

KONTAKT
http://www.eurodiskont.si/Pomoc.png
PON.-PET.(10.00h-14.00h)
GSM: 068/130 292
GSM: 040/600 959
Za vsa vprašanja in informacije kliknite in uporabite spodnji 24 urni e-mail kontakt:
info@eurodiskont.si

Košarica

Cart
Košarica je prazna.

 

Varovanje osebnih podatkov

1. Splošno
2. Registracija in preklic registracije
3. Razlika med registracijo in prijavo
4. Namen zbiranja in hranjenje osebnih podatkov
5. Uporabniki podatkov in odgovorna oseba

 

1. Splošno

Uporabniki spletne trgovine www.eurodiskont.si (v nadaljevanju spletna trgovina) so lahko fizične ali pravne osebe. V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov se samo podatki fizičnih oseb štejejo za osebne podatke.

Spletna trgovina se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek registracijskega formularja v spletni trgovini, varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilniku o varstvu osebnih podatkov in jih brez vaše privolitve ne bo posredovala tretji osebi oziroma jih uporabila v druge namene, kot izključno za uspešno izvajanje storitve dostave blaga, naročenega v spletni trgovini, sodelovanje v nagradni igri spletne trgovine in, na željo uporabnika, tudi za namene neposrednega trženja.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do osebnih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje osebnih podatkov, ki jih določa Pravilnik o varstvu osebnih podatkov skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Na spletni strani obstajajo povezave do drugih spletnih strani, ki niso v nikakršni povezavi s spletno trgovino in zato ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne napake, ki so posledica posredovanja napačnih podatkov ob izpolnjevanju registracijskega formularja spletne trgovine.

 

2. Registracija in preklic registracije

Z registracijo v spletni trgovini se uporabnik:

-    strinjam s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine;
-    dovoljujem ponudniku, da vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje moje osebne podatke v svojih zbirkah osebnih podatkov in druge podatke o meni kot uporabniku spletne trgovine, na način in v namene, opisane v nadaljevanju;
-    izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadarkoli zahtevam, da spletna trgovina, preneha uporabljati moje osebne podatke za namen neposrednega trženja in preneha pošiljati informacijska gradiva.

V primeru sprememb, dopolnitev ali napačnih osebnih podatkov, kot tudi podatkov pravnih oseb, lahko uporabniki spletne trgovine preverijo in po potrebi spremenijo oziroma dopolnijo svoje podatke, vnesene ob registraciji in sicer pod »Nastavitve; Moji podatki«.

Uporabnik se registrira in vpiše osebne podatke oziroma podatke o pravni osebi in podatke za dostavo. Obvezni podatki so nujno potrebni za izvajanje storitve dostave blaga na dom in so označeni z zvezdico. Obvezni podatki so:

-    podjetje (*) - ta podatek je potreben samo pri registraciji pravnih oseb;
-    davčna številka (*) - ta podatek je potreben samo pri registraciji pravnih oseb;
-    ime (*), priimek(*), stalni naslov (*);
-    poštna številka (*) in kraj (*);
-    telefon (*);
-    elektronska pošta (*) - ki je hkrati uporabniško ime;
-    geslo (*) - vsak uporabnik si ga določi sam. Radi bi opozorili na nekaj pravil, ki povečujejo zaščito vaših podatkov. To je občutljivost sistema na velike in male črke, minimalna dolžina gesla je 5 znakov.
-    preverjanje gesla (*)
-    področje dostave (*)

 

Z uspešno registracijo lahko uporabnik izvaja nakupe in prejema elektronske novice (če je to željo izrazil ob registraciji).

V primeru, da uporabnik ne želi posredovati kateregakoli obveznega podatka, ne bo mogel uspešno dokončati prijave in posledično ne bo mogel izvajati nakupov v spletni trgovini.

Uporabnik lahko v vsakem trenutku prekliče svojo registracijo v bazi spletne trgovine. To stori tako, da se prijavi v spletni trgovini in izbere »Nastavitve« in »Odjava iz baze podatkov«. Po dokončni potrditvi preklica registracije bomo iz seznama uporabnikov brisali vse osebne podatke uporabnika (ime, priimek, naslov, poštna številka, kraj, telefonske številke, mobilni telefon, naslov elektronske pošte ter pri pravnih osebah še firmo in davčno številko podjetja).

V skladu s 57. členom ZDDV pa bomo hranili izdane račune za opravljene nakupe ter s tem obvezne podatke (ime, priimek, naslov, poštna številka, kraj, telefonske številke, ter pri pravnih osebah še firmo in davčno številko podjetja).

Za uporabnika spletne trgovine preklic registracije pomeni, da ne bo mogel več nakupovati v spletni trgovini  ter prejemati novic.

3. Razlika med registracijo in prijavo

Registracija pomeni prvi vpis v bazo podatkov, kjer uporabnik vpiše podatke, ki so predpogoj za izvedbo nakupa (ime, priimek, stalni naslov, naslov za dostavo, uporabniško ime, geslo, …). Prijava pa pomeni, da so že vsi zahtevani podatki vpisani v bazo in je zato potrebno za vsak nadaljnji nakup vpisati le uporabniško ime in geslo, ki si ga je uporabnik sam izbral ob registraciji.

4. Namen zbiranja in hranjenje osebnih podatkov

Namen zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe osebnih podatkov fizičnih oseb in podatkov pravnih oseb je:

-  olajšanje nakupovanja uporabnikom, saj jim ni potrebno pri vsakem nakupu znova vnašati zahtevanih osebnih podatkov, ki so potrebni za uspešno dostavo naročenih izdelkov;
-   razrešitev eventuelnih težav pri samem naročilu in dostavi izdelkov;
-   analiza podatkov za tržne raziskave.

 

 

Ob prvem naročilu uporabnika zaradi morebitnih zlorab osebnih podatkov fizičnih oseb ali podatkov pravnih oseb s strani tretjih oseb  pokličemo po telefonu.

Podatke pravnih oseb in osebne podatke fizičnih oseb hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju podatkov ali na podlagi preklica registracije, se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.


5. Uporabniki podatkov in odgovorna oseba

Uporabniki podatkov so skrbnik spletne trgovine ter odgovorni za dostavo naročenih izdelkov v spletni trgovini.

Na kakšnakoli vprašanja o varovanju osebnih podatkov, načinu zbiranja in uporabe podatkov, se prosim obrnite na odgovorno osebo: (od 09h-14h) - 030 273060  (od 14h-18h) - 031 567958

Najbolj prodajani


Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information